FOOT MERCATO: «Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι το φαινόμενο του Κόπα Άφρικα - Τον θέλουν Λίβερπουλ και Νιούκαστλ»

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει στην Ευρώπη με τον Αγκιμπού Καμαρά, μετά από τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Μάλιστα σύμφωνα με το «Foot Mercato», τον ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων» έχουν βάλει στο… μάτι δέκα ομάδες της Ευρώπης, μεταξύ αυτών Λίβερπουλ και Νιούκαστλ.

Οι Γάλλοι χαρακτηρίζουν τον παίκτη του Ολυμπιακού ως «το φαινόμενο του Κόπα Άφρικα», καθώς θα αγωνιστεί στη διοργάνωση με την εθνική Γουινέας. Ο 20χρονος μέσος των Πειραιωτών έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τον Ολυμπιακό στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου, έχοντας μάλιστα κερδίσει και τη φανέλα βασικού.

«Η Λίβερπουλ τον έχει παρακολουθήσει και θα τον δει ξανά»

Παράλληλα, το δημοσίευμα των Γάλλων αναφέρει πως η Λίβερπουλ από την πρώτη στιγμή έβαλε στη λίστα της τον Αγκιμπού Καμαρά. Τονίζοντας πως τον έχει ήδη παρακολουθήσει και θα το κάνει ξανά στο μέλλον.

Τονίζοντας πως στη Λίβερπουλ παίζει και ο συμπατριώτης του, Ναμπί Κεϊτά, και έχουν συλλέξει τις πληροφορίες που ήθελαν.

Παράλληλα, η Λίβερπουλ δεν είναι η μοναδική ομάδα από την Premier League η οποία έχει τσεκάρει τον Αγκιμπού Καμαρά, καθώς οι Γάλλοι αναφέρουν πως και η Νιούκαστλ τον έχει ξεχωρίσει.

«Είναι αρκετά για να το έχει μετανιώσει η Λιλ»

Σύμφωνα με τους Γάλλους η Λιλ έχει μετανιώσει για την πορεία που έχει ο Αγκιμπού Καμαρά. Διότι τον άφησε να φύγει, χωρίς να του δώσει την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει.

Βλέποντας την εξέλιξη που έχει ο ποδοσφαιριστής και τα πόσα έχει δώσει στον Ολυμπιακό και μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα στους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News