ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΟΥΣΗΣ: Ο εκνευρισμός του με σχόλιο τουιτερά με αφορμή την υπόθεση Παναγιωτόπουλου -Τι απάντησε
Εκνευρίστηκε ο Χρήστος Κιούσης, όπως φάνηκε, με ειρωνικό σχόλιο χρήστη του Twitter με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Ολα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Κιούσης σχολίασε τον προχθεσινό-αριθμό ρεκόρ κρουσμάτων (ξεπέρασαν τις 21.000).
Εγραψε χαρακτηριστικά ο Κιούσης στο Twitter: «Οταν έλεγε για το ”τελευταίο μίλι” μήπως εννοούσε ”το πράσινο μίλι;”. 21.657 #κρούσματα».
Το «τελευταίο μίλι» προφανώς ήταν μια αναφορά σε μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ένα χρόνο πριν, περίπου, όταν στις 9 Φεβρουαρίου 2021 ο πρωθυπουργός σε μήνυμά του για τα τότε μέτρα που μόλις είχαν ληφθεί είχε πει ότι είναι «το τελευταίο μίλι προς την ελευθερία».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Ολυμπιακός: Πότε είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ - Μέρα και ώρα
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
