ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: «Δεν έπρεπε να δείξω τόση καλή διάθεση στις εκλογές της ΕΠΟ»

Μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες χωρίς να εξαιρέσει ΦΙΦΑ και OYEΦA έστειλε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης μέσω της αποκλειστικής συνέντευξης που έδωσε στον Χρήστο Παπαθεοφάνους και στο new-economy.gr.

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν απέναντι στους ισόβιους παράγοντες αθλητικών ομοσπονδιών και σε στελέχη τις ΕΠΟ.

Άφησε αιχμές για προκάτοχούς του στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, μερίδα δημοσιογράφων και την αδιαφορία που βίωσε για χρόνια σε αθλητικές υποδομές η Κρήτη.

Αποκάλυψε τις απειλές που δέχθηκε ο ξένος αρχιδιαιτητής (Κλάτενμπεργκ) και το κοινό τους σχέδιο για την ελληνική διαιτησία.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν όσα είπε για τις εκλογές των αθλητικών ομοσπονδιών και το αν θεωρεί ότι βγήκε χαμένος, το λάθος του στις εκλογές της ΕΠΟ, τις υπερβολές στο θέμα του «μητρώου» των αθλητικών σωματείων, τον Γιώργο Βασιλάκοπουλο (πρώην Πρόεδρος Ε.Ο.Κ.),  τους στημένους αγώνες, τα χρέη συλλόγων σε ποδοσφαιριστές, τις μυστικές μετρήσεις που κάνει, την κληρονομιά που θέλει να αφήσει στον ελληνικό αθλητισμό, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τον κορονοϊό, τις προσπάθειές του να σωθούν… οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες που διεξήχθησαν στην Πάτρα το 2019 και να βγει η Ελλάδα από την επιτροπεία στο ντόπινγκ, καθώς και την αντιμετώπιση που έχει η χώρα μας από τους ξένους στον αθλητικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News