ΜΑΞΙ ΛΟΒΕΡΑ: Η 2η... ζωή στον Ολυμπιακό και η υπόσχεσή του στο Ρέντη

Τι είπε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής στο τεχνικό τιμ επιστρέφοντας και σε ποιά θέση βασικά ήδη δοκιμάζεται

Με τον Ολυμπιακό προπονείται πια ξανά ο Μάξι Λοβέρα στο Ρέντη. Ο Αργεντινός επέστρεψε στην Ελλάδα και τους πρωταθλητές μετά την ολοκλήρωση του ετήσιου δανεισμού του στη Ρασίνγκ Κλουμπ όπου είχε 34 συμμετοχές. Τι θα γίνει τώρα; «Ήρθα πιο έτοιμος, θέλω να μείνω και να βοηθήσω την ομάδα», είπε στον Πέντρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ο οποίος στο πρώτο του διάστημα στο μεγάλο λιμάνι αισθάνονταν, ξεκάθαρα, μεγάλη νοσταλγία για την πατρίδα του και την οικογένειά του που άφησε πίσω.

Ο… απογαλακτισμός δεν φάνηκε και τόσο εύκολος για τον Μάξι που τώρα θέλει να ζήσει μια 2η… ζωή στον Ολυμπιακό και να είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια και να έχει αξία. Σε πρώτη φορά τουλάχιστον θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι. Θα πάρει ευκαιρίες από τον προπονητή που είχε εξ’ αρχής εισηγηθεί την απόκτησή του (3,3, εκατ.ευρώ από τη Ροζάριο Σεντράλ) και καλείται να τις… αρπάξει από τα μαλλιά. Ειδάλλως το καλοκαίρι θα πρέπει να αναζητήσει έναν άλλο προορισμό και αυτή τη φορά θα είναι δίχως γυρισμό…

Αναφορικά με το τι θα πρέπει να περιμένουμε από τον Αργεντινό, είναι λάθος αυτό που λέγεται ότι ο Μάξι θα γίνει βασικά αντι-Ονιεκουρού τώρα που ο Νιγηριανός κλήθηκε εσπευσμένα στην εθνική του ομάδα εν όψει Κόπα Άφρικα. Ο Λοβέρα άρχισε ήδη να προπονείται πιο πολύ σε θέση 10αριού, πίσω από τον φορ και δεν θα τον βλέπουμε συχνά στα «φτερά» όπου υπάρχουν άλλες λύσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News