ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ: «Ο προπονητής ρωτούσε ποιος είμαι...»
Σε μία αποκάλυψη αναφορικά με την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, προχώρησε ο Σέρβος ΝΒΑer
Ο άσος των Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς, μπορεί πλέον να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ, ωστόσο το ξεκίνημά του δεν ήταν τόσο εύκολο.
Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Σέρβος παίκτης αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας του, με την δήλωσή του αναφορικά με την απόρριψη της Μπαρτσελόνα να έχει αρκετό ενδιαφέρον.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ: «Έπινα 3 λίτρα κόκα κόλα τη μέρα πριν πάω στους Νάγκετς»
«Οι εκπρόσωποι της Μπαρτσελόνα είχαν έρθει στο γήπεδο για έναν αγώνα με την Τσεντεβίτα και μου πρόσφεραν συμβόλαιο. Μετά το παιχνίδι όμως πήραν πίσω την προσφορά, επειδή είχαν παίξει πολύ άσχημα».
Ωστόσο, ο ίδιος παραδέχτηκε «Θυμάμαι ότι δεν ήμουν καλός και στο ημίχρονο ο τότε προπονητής μου, Ντέγιαν Μιλόγιεβιτς με ρωτούσε… ποιος είμαι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίστρουπ: «Είναι δύσκολο να πω ότι όλα είναι τέλεια»
- Εθνική Γυναικών βόλεϊ: Πήρε την μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του EuroVolley
- Χουάντσο για το Ελλάδα – Ισπανία: «Παίζω στο σπίτι μου, αλλά θα φοράω κόκκινα και εκεί αυτό το χρώμα απαγορεύεται»
- «Ψηφιακή αποτοξίνωση» στις ακαδημίες της Παρί ΣΖ
- Κύπελλο Ελλάδας: Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής
