ΜΠΡΑΙΑΝ ΑΝΓΚΟΛΑ: Τον ζήτησε η Μακάμπι, δεν τον έδωσε η ΑΕΚ
Η ομάδα από το Ισραήλ έκανε πρόταση στην ΑΕΚ αλλά ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν έδωσε τον παίκτη
Μετά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα μέσα στον Δεκέμβριο, άλλη μια ομάδα Ευρωλίγκας χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ για τον Μπράιαν Ανγκόλα. Ο λόγος για την Μακάμπι Τελ Αβίβ που ψάχνει να ενισχύσει το ρόστερ της και στράφηκε στον γκαρντ της ΑΕΚ που διανύει μια πολύ καλή σεζόν.
Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκανε μια πρόταση γύρω στις 100.000 Ευρώ για την αποδέσμευση του Ανγκόλα, ένα ποσό που δεν επαρκούσε ούτε καν για να μπει σε συζητήσεις η ΑΕΚ που ήθελε τουλάχιστον τα διπλάσια. Έτσι μετά από σύντομες επαφές, η Ένωση ξεκαθάρισε ότι δεν πωλείται ο Ανγκόλα υπό αυτούς τους όρους και παραμένει στην ομάδα.
Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ έχει 13 ενεργά μπαν και δεν θα μπορούσε να βρει άμεσα παίκτη που να μπορέσει να καλύψει το κενό του Ανγκόλα, ενός παίκτη που είναι ο στυλοβάτης της ομάδας και ο καλύτερος της παίκτης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
