ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ: Εντάσσουν στο δυναμικό τους τον Λουκ Κορνέτ με δεκαήμερο συμβόλαιο

Ο Λουκ Κορνέτ αναμένεται να ενσωματωθεί στο ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς, υπογράφοντας δεκαήμερο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές του NBA.

Σε ακόμα μία προσθήκη στο ρόστερ τους προχωρούν οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Λουκ Κορνέτ για συμβόλαιο δέκα ημερών.

Ο ύψους 2.18 μέτρων σέντερ θα δοκιμαστεί από τους πρωταθλητές του NBA, με την… ελπίδα να καταφέρει να καθιερωθεί σε συμπληρωματικό ρόλο, πίσω από τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μπόμπι Πόρτις και ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Παρά το ύψος του, φημίζεται για την εκτελεστική του δεινότητα πίσω από τη γραμμή των 7.25 μέτρων, έχοντας ποσοστό καριέρας στο NBA στα σουτ τριών πόντων της τάξεως του 33%. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Νιου Γιορκ Νικς, Σικάγο Μπουλς, Μπόστον Σέλτικς και Κλίβελαντ Καβαλίερς και συνολικά έχει καταγράψει 137 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

Μάλιστα, η κορυφαία εμφάνισή του έγινε απέναντι στους Μπακς, στις 27 Δεκεμβρίου του 2018, όταν ως παίκτης των Νικς είχε σκοράρει 25 πόντους με 7/11 τρίποντα, στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 112-97 από τα «ελάφια».

Η φετινή αγωνιστική περίοδος τον βρήκε στη θυγατρική ομάδα των Σέλτικς, με τη φανέλα της οποίας αριθμούσε 11.9 πόντους και 7.5 ριμπάουντ μέσο όρο, σε 11 αγώνες της G-League.

Πρόσφατα είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τους Καβαλίερς, με τους οποίους επίσης είχε υπογράψει δεκαήμερο συμβόλαιο. Σε δύο εμφανίσεις με τους «ιππότες» σημείωσε 2 πόντους και 1.5 ριμπάουντ μέσο όρο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News