ΤΕΝΙΣ: Έχασε και στο διπλό η Ελλάδα, 3-0 το τελικό σκορ για την Αργεντινή

Ο Μάρκος Καλοβελώνης και ο Πέτρος Τσιτσιπάς κάμθφηκαν οριακά από τους Μάξιμο Γκονσάλες και Αντρές Μολτένι με 3-6, 6-4, 9-11 κι έτσι το συγκρότημα από τη Νότια Αμερική επικράτησε της Ελλάδας για το ATP Cup με τρίτη επί μέρους νίκη.

Δεν πήρε κάτι θετικό ούτε από το διπλό εν τέλει η εθνική μας ομάδα τένις των ανδρών στη σημερινή αναμέτρηση με την Αργεντινή στο Σίδνεϊ για τη 2η αγωνιστική στον 4ο όμιλο του ATP Cup.

Η νίκη των Νοτιοαμερικανών είχε ήδη κριθεί μετά τις ήττες του Μιχάλη Περβολαράκη και του Στέφανου Τσιτσιπά στο μονό και υπήρχε το διπλό όπου η ελληνική ομάδα έπαιζε και για το γόητρο. Ο Μάρκος Καλοβελώνης και ο Πέτρος Τσιτσιπάς έκαναν καλή εμφάνιση, αλλά ηττήθηκαν από τους Μάξιμο Γκονσάλες και Αντρές Μολτένι με 3-6, 6-4, 9-11, με αποτέλεσμα το συγκρότημα από τη Νότια Αμερική να πανηγυρίσει την τρίτη νίκη του κόντρα στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι με το 3-0 επί της Ελλάδας, η Αργεντινή διπλασίασε τις επιτυχίες της στον 4ο όμιλο, καθώς είχε επιβληθεί και της Γεωργίας στην πρεμιέρα. Δύο στα δύο έχει και η Πολωνία και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την Τετάρτη την 1η θέση στο γκρουπ και την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης. Η ελληνική ομάδα αποκλείστηκε κι απλά στο φινάλε του ομίλου θα κυνηγήσει τη νίκη για το γόητρο απέναντι στη Γεωργία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News