ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΕΚ: Παρελθόν ο Μπεντζιλαλί
Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αλγερινό Σοφιάν Μπεντζιλαλί, ο οποίος δεν κάλυψε τις προσδοκίες στο μικτό χρονικό διάστημα, που ήταν στην ομάδα.
Πριν της ώρας της ολοκληρώθηκε η παρουσία του Σοφιάν Μπεντζιλαλί στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Ο Αλγερινός είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι. Μέσα σε αυτό το διάστημα δεν κατάφερε ν’ αποδώσει τα αναμενόμενα κι έτσι η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το τέλος της συνεργασίας. Ο παίκτης είχε έρθει στην Αθήνα με καλό βιογραφικό, όμως στην αρχή της σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και φαίνεται ότι αυτό τον επηρέασε και δεν μπόρεσε ούτε να προσαρμοστεί ούτε να βρει ρυθμό.
Η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σοφιάν Μπεντζιλαλί.
Σοφιάν, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- ΠΑΟΚ: Μεγάλη... φλυαρία για Κωνσταντέλια
- Λιβάι Γκαρσία: «Αν στο μέλλον επέστρεφα στην Ελλάδα θα ήταν για την ΑΕΚ» - Η πληγή που άνοιξε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Ο Κοτσόλης στο Βελιγράδι για τον Ούγκρεσιτς της Παρτίζαν»
