LA LIGA: Νίκη και στο -5 από την Ρεάλ η Σεβίλλη - Επιστροφή στις νίκες για την Αθλέτικ Μπιλμπάο
Η Σεβίλλη πήρε δύσκολη νίκη στην έδρα της Κάντιθ με 1-0 και συνέχισε να βρίσκεται στο κυνήγι της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Μπιλμπάο επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Οσασούνα.
Η Σεβίλλη κατάφερε αν και δύσκολα να επικρατήσει τελικά με 1-0 επί της Κάντιθ εκτός έδρας και να παραμείνει στο κυνήγι της Ρεάλ Μαδρίτης στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι ήταν καλύτερη στο ματς και τελικά μετά από αρκετές ευκαιρίες να βάλει το γκολ που της έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Χρυσός σκόρερ ήταν ο Λούκας Οκάμπος στο 58′ μετά από ασίστ του Ιβάν Ράκιτιτς.
Έτσι μείωσε εκ νέου τη διαφορά από την βασίλισσα ενώ αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της.
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στην Οσασούνα. Το σκορ άνοιξε ο Γκαρσία για τους γηπεδούχους μετά από ασίστ του Μονκαγιόλα, όμως η Μπιλμπάο ισοφάρισε γρήγορα με τον Σανσέτ στο 16′, ενώ στο 25′ ο ίδιος παίκτης έκανε την ανατροπή.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με το τρίτο προσωπικό του τέρμα ο Σανσέτ ολοκληρώνοντας το χατ – τρικ όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
