BΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΛΕΒΑΝΤΕ 5-0: Χτίζει σερί το «κίτρινο υποβρύχιο» - δεν έχει τέλος το βάσανο για την Λεβάντε
Η Βιγιαρεάλ πέρασε εύκολο βράδυ κόντρα στην τελευταία Λεβάντε και επικράτησε με το ευρύ 5-0, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να χτίζει σερί νικών.
Η πρόκριση την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League κόντρα στην Αταλάντα, φαίνεται πως έδωσε στην Βιγιαρεάλ την ψυχολογική ώθηση που χρειαζόταν. Από τότε, η ομάδα του Ουνάι Έμερι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα έχει καταφέρει να χτίσει τις τελευταίες αγωνιστικές ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών, μετά και το 5-0 επί της τελευταίας στη βαθμολογία Λεβάντε.
Το σκορ για το κίτρινο υποβρύχιο άνοιξε στο 8′ ο Ντιά, μετά από ασίστ του Τσουκουέζε, ενώ λίγο αργότερα ο Πάου Τόρες έκανε το 2-0 μετά από πάσα του Ιμπόρα.
Η ομάδα του Έμερι έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος και στο 37′ ο Ζεράρ Μορένο έγραψε το 3-0 μετά από πάσα του Τριγκέρος.
Στο δεύτερο μέρος η Βιγιαρεάλ έριξε ρυθμούς όμως τελικά κατάφερε να πετύχει και τέταρτο τέρμα με τον Τριγκέρος στο 74′.
Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μορένο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 79′.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
