ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ: «Μένω στον Παναθηναϊκό, ζήτησα να φύγω, αλλά η ομάδα δεν με άφησε»

Ο Βραζιλιάνος χαφ παραδέχτηκε ότι είναι ένας από τους νοσούντες στο Τριφύλλι και σχολίασε την αρνητική απάντηση της ΠΑΕ στην πρόταση της Αλ Αχλί.

Θέση δημοσίως πήρε ο Μαουρίσιο για την πρόταση της Αλ Αχλί από τη Ντόχα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ παραδέχτηκε ότι ήθελε να πάρει μεταγραφή, αλλά εξήγησε πως σέβεται την απόφαση του Παναθηναϊκού.

Επιπλέον, ο Μαουρίσιο ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη συμπαράσταση τους, ειδικά σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία.

Συγχρόνως, με την ανάρτηση του στο Instagram, ο 34χρονος μέσος παραδέχτηκε ότι είναι ο ένας από τους τέσσερις παίκτες του Τριφυλλιού που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μαουρίσιο:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς για την αγάπη και την υποστήριξη. Ελπίζω να μπορείτε να κατανοήσετε την επιθυμία μου για αλλαγή, αλλά παρόλα αυτά, η ομάδα αποφάσισε να μην με αποδεσμεύσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα, όπως έκανα πάντα. Είμαι επαγγελματίας.

Περισσότερο από ποτέ σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Το τεστ μου για τον κορωνοϊό ήταν θετικό και αμέσως μόλις βγει αρνητικό, θα δουλέψω σκληρά για να επανέρθω το συντομότερο δυνατό»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News