WORLD LEAGUE: Ήττα με 11-8 για την Εθνική από την Ιταλία
Την ήττα από την Ιταλία με 11-8 γνώρισε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των αντρών στην δεύτερη αγωνιστική του World League Super Final που πραγματοποιείται στην Τιφλίδα της Γεωργίας.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του στο World League, χάνοντας από την Ιταλία με 11-8, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αύριο, Δευτέρα 28 Ιουνίου, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου αντιμετωπίζει το Καζακστάν, στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων (13.45 ώρα Ελλάδας).
Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα πολύ καλό τεστ εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα στο Τόκιο. Η Ιταλία πήρε ένα προβάδισμα ενός τέρματος στο ημίχρονο και στη συνέχεια αύξησε σταδιακά την διαφορά, φτάνοντας στην τελική επικράτηση με τρία γκολ.
Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η Εθνική ομάδα το πιθανότερο είναι να καταλάβει τη δεύτερη θέση στον όμιλο της και να αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον τρίτο του άλλου ομίλου, με στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου.
ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 11-8
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-3, 4-3, 2-1.
ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Γεννηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Καπότσης, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης 2, Γούβης, Γαλανίδης.
ΙΤΑΛΙΑ: Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 4, Λουόνγκο 1, Φιλιόλι 1, Φοντέλι, Βελότο, Φίγκαρι, Ετσενίγκε 2, Πρεσιούτι 1, Μποντέγκας, Αϊκάρντι 2, Ντόλτσε, Νικοσια.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Γαλλία επικράτησε με 12-11 του Καζακστάν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
