L' EQUIPE: Χωρίς Ρονάλντο και Μέσι η καλύτερη ενδεκάδα για το 2021 (pic)

Η γαλλική εφημερίδα L’ Equipe πιστή στις παραδόσεις δημοσίευσε την καλύτερη ενδεκάδα για το 2021, στην οποία λείπουν οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο…

Τους καλύτερους έντεκα της χρονιάς που μας πέρασε επέλεξε το ΜΜΕ διαμορφώνοντας της καλύτερη σύνθεση του 2021.

Η σύνθεση αυτή προκαλεί εντύπωση μιας και ανάμεσα στους έντεκα δεν υπάρχουν τα ονόματα των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά από πολλά χρόνια όπου τα ονόματα τους φιγουράρουν στη συγκεκριμένη ενδεκάδα.

Αναλυτικότερα, στη θέση του τερματοφύλακα βρίσκεται ο πορτιέρε της Τσέλσι, Εντουάρντ Μεντί. Στα άκρα της άμυνας βλέπουμε τους Τέο Ερνάντες της Μίλαν και Αλεξάντερ Άρνολντ της Λίβερπουλ, ενώ την τετράδα συμπληρώνουν οι στόπερ Ρούμπεν Ντίας της Μάντσεστερ Σίτι και Μαρκίνιος της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στα χαφ επιλέχθηκαν οι Ενγκολό Καντέ και Ζορζίνιο της Τσέλσι, έχοντας μαζί τους στις πτέρυγες τους Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ και Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι.

Ολοκληρώνοντας το 4-4-2, στην κορυφή της επίθεσης βλέπουμε ένα ονειρικό δίδυμο επιθετικών με τους Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης και Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου να αφήνουν εκτός τους Κριστιάνο και Λίο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News