ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ: «Τραβάμε έναν Γολγοθά, πίστευα θα αναβληθεί η αγωνιστική - Ήταν ισοπαλία σα νίκη»
Ο Λευτέρης Βελέντζας ήταν αυτός ο οποίος έκατσε στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης απέναντι στον Ολυμπιακό, μετά το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής του Τζιανλούκα Φέστα.
Ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας, μιλώντας στον ΟΤΕ, τόνισε:
«Με τα προβλήματα που είχαμε ο πόντος αυτός είναι σα νίκη, ιδιαίτερα απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Τραβάμε έναν Γολγοθά τις τελευταίες 4 εβδομάδες, έχουν αρρωστήσει πολλά παιδιά, ποδοσφαιριστές, από το τιμ, υπάλληλοι της ΠΑΕ και το πρόβλημα αυτό πάει στα σπίτια μας και τις οικογένειές μας.
Εύχομαι να περάσει όλο αυτό γιατί έχουμε ταλαιπωρηθεί αρκετά, έπαιξαν και παιδιά από τη δεύτερη ομάδα. Πίστευα θα αναβληθεί αυτή η αγωνιστική, εύχομαι να τελειώσουμε κάποτε όλα αυτά. Αλλά όλα τα παιδιά έπαιξαν με ψυχή και έκαναν υπερπροσπάθεια για το βαθμό αυτόν.
Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας και τα αποτελέσματα μας αδικούν. Πιστεύω σιγά-σιγά θα παίρνουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
