ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ: «Κορύφωση της μετάλλαξης Όμικρον στις 19-22 Ιανουαρίου με 55.000 ημερήσια κρούσματα»
Η κορύφωση του πανδημικού κύματος της μετάλλαξης Όμικρον αναμένεται γύρω στις 19-22 Ιανουαρίου, όπως εκτιμά ο Νίκος Τζανάκης.
Η κορύφωση του πανδημικού κύματος της μετάλλαξης Όμικρον αναμένεται γύρω στις 19-22 Ιανουαρίου με τα ημερήσια κρούσματα να αγγίζουν τις 55.000, όπως εκτίμησε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο καθηγητής πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης.
Σύμφωνα με τον κ. Τζανάκη, η αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία θα συνεχιστεί ενώμετά τις 10 -12 Ιανουαρίου θα αρχίσουν να αυξάνονται σιγά – σιγά και οι διασωληνώσεις.
Ο καθηγητής είπε ότι το προηγούμενο δεκαήμερο ο μέσος όρος των εισαγωγών στα νοσοκομεία ήταν περίπου 316, τώρα έχουν αυξηθεί κατά πολύ και χθες Τετάρτη καταγράφηκε ρεκόρ με 626 εισιτήρια μετά από πάρα πολύ καιρό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Όταν παίζεις με το μαχαίρι στα δόντια!
- Ολυμπιακός: Ολοταχώς για νέο sold out στο Καραϊσκάκη - Εξαντλούνται και τα τελευταία εισιτήρια
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
