ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ: Δικαίωμα να μείνει στην Αυστραλία μέχρι τη Δευτέρα
Ο Σέρβος Νο 1 τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς απέκτησε το δικαίωμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να παραμείνει στην Αυστραλία μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση του τη Δευτέρα.
Οι εξελίξεις στην Αυστραλία όσον αφορά την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς τρέχουν. Οι δικηγόροι του Σέρβου πίεζαν ώστε ο Σέρβος να παραμείνει στη χώρα και η προσωρινή διαταγή να ισχύσει μέχρι το Δευτέρα, ώσπου να συνεδριάσει δηλαδή το αρμόδιο δικαστήριο και να αποφασίσει οριστικά για την παραμονή του ή όχι στη χώρα.
Μέχρι το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι τοπική θα πρέπει να έχουν παρουσιάσει τα δικά τους πειστήρια και η πολιτική αγωγή μέχρι τις 8 το βράδι της Κυριακής. Πηγές από την Αυστραλία επιβεβαίωσαν ότι ο Νόλε απέκτησε το δικαίωμα να παραμείνει στη χώρα μέχρι τη Δευτέρα, εκτός κι αν αποφασίσει ο ίδιος να φύγει.
Εν τω μεταξύ, ο ίδιος ο αθλητής φαίνεται ότι δεν έχει πια καμία διάθεση να αγωνιστεί, ακόμα κι αν δικαιωθεί, καθώς ήδη αφαίρεσε το όπεν της Αυστραλίας από το καλεντάρι στην ιστοσελίδα του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
