ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ: Αποσύρθηκε από το Σίδνεϊ

Για λόγο που δεν έχει γνωστοποιήσει η νούμερο 6 τενίστρια του κόσμου αποφάσισε να μην αγωνιστεί τελικά στο 500άρι τουρνουά, που αποτελεί και την τελευταία πρόβα πριν από το αυστραλιανό γκραν σλαμ.

Απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά 500 στο Σίδνεϊ η Μαρία Σάκκαρη. Το επονομαζόμενο Sydney Tennis Classic γίνεται στο διάστημα 8-15 Ιανουαρίου και η πρωταθλήτριά μας ήθελε να είναι παρούσα στο τελευταίο δυνατό τεστ πριν από το γκραν σλαμ της Μελβούρνης, όμως αποφάσισε να μην αγωνιστεί τελικά.

Η νούμερο 6 αθλήτρια του κόσμου δεν έχει γνωστοποιήσει, τουλάχιστον προς το παρόν, τον λόγο της απόσυρσής της από το τουρνουά, πάντως θυμίζουμε ότι μόλις πριν λίγες ημέρες έδωσε το τελευταίο της ματς γνωρίζοντας πρόωρα τον αποκλεισμό στον 2ο γύρο του Adelaide International 1.

Για το αυστραλιανό όπεν δεν αλλάζει κάτι, απλά θα πάει στον επόμενο μεγάλο στόχο της με πολύ λίγα παιχνίδια στα χέρια της. Εκτός από την Σάκκαρη από το τουρνουά του Σίδνεϊ αποσύρθηκε και η Αντζελικ Κέρμπερ. Τη θέση της πρωταθλήτριάς μας θα πάρει η Λετονή Γέλενα Οσταπένκο. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News