SUPER LEAGUE: Την Τετάρτη (12/01) το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός
Η διοργανώτρια ανακοίνωσε το νέο ορισμό του ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός και του Βόλος ΝΠΣ – Απόλλων Σμύρνης.
Η Super League ανακοίνωσε τον επανορισμό των παιχνιδιών του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό (αγώνας της 16ης αγωνιστικής) και του Βόλου ΝΠΣ με τον Απόλλωνα Σμύρνης (αγώνας της 15ης αγωνιστικής). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει τους Αγρινιώτες την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στις 17:15 στην «Τούμπα» ενώ οι Βολιώτες θα υποδεχθούν την «ελαφρά ταξιαρχία» την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 15:00 στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας:
«Ανακοινώνεται ότι οι κάτωθι αγώνες, οι οποίοι έχουν αναβληθεί κατ’ εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ορίζονται ως ακολούθως:
• Ο αγώνας Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (16η αγωνιστική) θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 17:15.
• Ο αγώνας ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (15η αγωνιστική) θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15:00».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει έως τώρα από το Champions League
- Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι δύο πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League - Πότε είναι η κλήρωση και πότε γίνονται τα ματς
- Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ: Ο κόσμος θα συνοδεύσει τους αδικοχαμένους φίλους έως το γήπεδο της Τούμπας
- Γκασπερίνι: «Αξιόλογο ρόστερ ο Παναθηναϊκός» - Τι είπε για τον Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ο τραυματισμός του Τσιριβέγια προχωρά την περίπτωση Καμαρά
