ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ: Παρελθόν οι Κόουλμαν - Γκρίφιν, προχωρά του Μήτρου-Λονγκ
Ο Απόλλων Πατρών ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τους Ορλάντο Κόουλμαν και Ντεγιόν Γκρίφιν και παράλληλα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ.
Πιο συγκεκριμένα ο Κόουλμαν δέχθηκε μία καλή πρόταση από την Σαλόν Ρεμς και ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα της Πάτρας.
Από την άλλη πλευρά, ο Γκρίφιν δεν ικανοποίησε με την παρουσία του και έτσι ο Νίκος Βετούλας πήρε την απόφαση να τον αφήσει ελεύθερο.
Από εκεί και πέρα, ο Απόλλων Πατρών είναι κοντά στην απόκτηση του Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος έχει ήδη ένα πέρασμα από την Ελλάδα, όταν φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ. Φέτος ο ομογενής γκαρντ ξεκίνησε την σεζόν στην Λέφσκι Σόφιας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
