ΑΡΗΣ: Βγήκε στην αγορά και για αμυντικό μέσο!

Η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει να είναι καλυμμένη σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι ανανεώσεις

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο για τον Άρη που έχει αμυντικούς μέσους τους Λούκας Σάσα, Τζέιμς Τζέγκο και κατά συνθήκη τον Μπαντού Εντιαγέ, δηλαδή μία από τις καλύτερες τριάδες του πρωταθλήματος, ωστόσο βγήκε στην μεταγραφική αγορά και ψάχνει και για αμυντικό χαφ!

Προφανώς και υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για σέντερ φορ και επιτελικό μέσο, ωστόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει να αντιμετωπίσει μαζί με το θέμα της ενίσχυσης και τις αποδεσμεύσεις, αλλά και τις ανανεώσεις, καθώς 14 συμβόλαια φτάνουν στο τέλος τους. 

Ως τώρα δεν υπάρχει κανένα σημάδι αισιοδοξίας για τους τρεις ποδοσφαιριστές που θέλει ο Άρης να ανανεώσει, δηλαδή τους Τζέιμς Τζέγκο, Φακούντο Μπερτόγλιο και Ντάνιελ Σούντγκρεν, οι συζητήσεις που έχουν γίνει δεν έχουν οδηγήσει προς το παρόν πουθενά, γι’ αυτό και αναγκάζεται να ψάξει ποδοσφαιριστές και στις θέσεις αυτές.

Άλλωστε και οι τρεις μπορούν πλέον ανά πάσα στιγμή να μιλήσουν και με άλλες ομάδες από τη στιγμή που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, ενώ η κίνηση αυτή του Άρη, ίσως μεταφέρει και λίγη από την πίεση στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, που εξακολουθούν να ζητούν πολύ μεγάλες αυξήσεις στο κασέ τους. 

Ήδη ο Άρης έχει τσεκάρει ποδοσφαιριστές, έχοντας κάνει τη σχετική μελέτη και οι επόμενες κινήσεις θα έχουν ενδιαφέρον στον μεταγραφικό τομέα. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News