ATΡΟΜΗΤΟΣ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σουηδού, Άουγκουστ Έρλινγκμαρκ

Ο Ατρόμητος βρίσκεται πολύ κοντά σε μία σπουδαία προσθήκη, αφού αναμένεται να υπογράψει τον Σουηδό αμυντικό χαφ, Άουγκουστ Έρλινγκμαρκ, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Γκέτεμποργκ.

Μετά τον πολύπειρο Κρις Κόλμαν για τον πάγκο της ομάδας του, ο Ατρόμητος ετοιμάζεται να κλείσει μία ακόμη υπόθεση αυτή τη φορά ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον Άουγκουστ Έρλινγκμαρκ, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας έτσι ώστε να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου.

Πρόκειται για μία αρκετά καλή περίπτωση, αφού μέχρι στιγμής, έχει καταγράψει 132 συμμετοχές με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ, ενώ έχει πετύχει και οκτώ τέρματα. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια ως αμυντικός χαφ αλλά και στο κέντρο των στόπερ, ενώ είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι (1.89).

Το σημαντικό είναι πως η προσθήκη γίνεται με γνώμονα το παρόν αλλά και το μέλλον, ενώ μιλάμε για έναν παίκτη που έχει γεμάτες χρονιές στο πρωτάθλημα της Σουηδίας. Μάλιστα την σεζόν που μας πέρασε κατέκτησε και το Κύπελλο στη χώρα του.

Έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Εθνικής Σουηδίας, ενώ έχει και μία συμμετοχή με την Ανδρών.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News