ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ 9-7: Εκπληκτική ανατροπή για την «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Σε ντέρμπι μετετράπη το παιχνίδι ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΚ, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να πετυχαίνει μεγάλη νίκη…

Αγώνας διαφήμιση για το ελληνικό πόλο διεξήχθη στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδί, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο, πετυχαίνοντας μία πολύ σημαντική νίκξ κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη έκαμψε την αντίσταση της Ένωσης και με ανατροπή, κέρδισε με σκορ 9-7, παραμένοντας στη δεύτερη θέση πίσω από τον αήττητο Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ από την άλλη υποχώρησε στην 4η θέση έπειτα και τη νίκη του Εθνικού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν αυτή που πήρε κεφάλη στο σκορ, τελειώνοντας την πρώτη περίοδο με 2-1, διατηρώντας μάλιστα το προβάδισμα αυτό και μετά το πέρας του ημιχρόνου με σκορ 3-2. Στην τρίτη περίοδο, η ΑΕΚ πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό επιθετικό ντεμαράζ, ανέτρεψε το σκορ παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων 7-5

Βέβαια, τον τελευταίο λόγο είχαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι όντας πολύ εύστοχη και με πρωταγωνιστή το Γούνα, ανέτρεψαν το σκορ, παίρνοντας τη νίκη με το τελικό 9-7.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΕΚ 9-7

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 1-3, 5-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Τουρκομένης, Μόκκας, Κωνσταντίνος, Γωνιωτάκης 1, Κίτσος, Γκουσάροφ 2, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς, Γούνας 5, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Κότσκαρ, Τσαβαλιάρης.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας 1, Κριγιέστρορατς, Βούκσεβιτς 3, Δίπλαρος, Μαυρωτάς Άρ., Τσαταλιός 1, Παπάκος, Στελλάτος 1, Ηλιόπουλος, Σταμέλλος, Κατσινούλας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News