ΣΙΔΝΕΪ: Στα διπλά με παρτενέρ τον Νικ Κύργιο ο Περβολαράκης
Τη συμμετοχή του στο τουρνουά του διπλού στο Σίδνεϊ επιβεβαίωσε μέσω της wild card που έλαβε ο Μιχάλης Περβολαράκης, που θα έχει παρτενέρ τον Νικ Κύργιο.
Μετά τις υποχρεώσεις του με την ελληνική ομάδα στο ATP Cup, ο Μιχάλης Περβολαράκης θα βρεθεί στο Σίδνεϊ για να αγωνιστεί στο τουρνουά του διπλού. Παρτενέρ του μάλιστα θα είναι ο… Νικ Κύργιος.
Οι δυο τους πήραν wild card από τους διοργανωτές και θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο των Ντένις Κούντλα και Μάρκους Ντάνιελ στον πρώτο γύρο.
Το τουρνουά διεξάγεται από τις 10 έως τις 15 Ιανουαρίου, αποτελώντας τον προπομπό, ακριβώς δύο μέρες πριν την έναρξη του Australian Open.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: Η πρώτη του προπόνηση στη Μελβούρνη (vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Κόκκινη-μαρς χάρισε στον Καλάμπρια ο... ελίτ Λάμπρεχτς
- Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε στη μάχη της 4ης θέσης
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής
- Λουτσέσκου: «Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ροτέισον, δεν είναι εύκολο να χάνεις Μεϊτέ και Κωνσταντέλια»
- ΟΦΗ: Η πρώτη ομάδα εκτός Big-4 που νίκησε τον Λεβαδειακό!
