ΤΣΕΛΣΙ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ 5-1: Υπόθεση ενός ημιχρόνου και ραντεβού στους «32» του FA Cup (vids)

Η ανώτερη Τσέλσι δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην αδύναμη Τσέστερφιλντ την οποία διέλυσε με 5-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του FA Cup.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Τσέλσι απέναντι στην αδύναμη Τσέστερφιλντ την οποία φιλοδώρισε με 5-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του FA Cup.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς για τους «μπλε» ο Τίμο Βέρνερ μόλις στο 6′ με την μπάλα να κοντράρει, να φτάνει στον Γερμανό που την έστειλε στα δίχτυα σε ανυπεράσπιστη εστία.

Στο 18′ ο Χάντσον – Οντόι έκανε το 2-0 με φανταστικό συστημένο σουτ εκτός περιοχής, στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα της Τσέστρεφιλντ. 

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν σταματούσε και δύο λεπτά αργότερα βρήκε και τρίτο τέρμα αυτή τη φορά με τον Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος αξιοποίησε το κλέψιμο του Χολ, που του έκανε την μπαλιά στην περιοχή και αυτός πλάσαρε για το 3-0. Λίγο πριν το ημίχρονο μάλιστα, ο Κρίστενσεν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Η Τσέλσι έριξε κάπως τους ρυθμούς της, παρόλα αυτά όμως πέτυχε και πέμπτο τέρμα με τον Ζίγιες στο 55′ από το σημείο του πέναλτι.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Τσέστερφιλντ ήταν να μειώσει σε 5-1 με τον Ασάντε στο 80′.

Ενδεκάδες:

Τσέλσι: Μπετινέλι, Οντόι(58′ Μπάρκλει), Χολ, Κρίστενσεν(58′ Μπέικερ), Σαρ, Κόβασιτς(46′ Λόφτους – Τσικ), Νίγκεθ, Βέρνερ, Λουκάκου(46′ Χάβερτζ), Ζίγιες, Πούλισιτς(58′ Βέιλ)

Τσέστερφιλντ: Λόατς, Γκάνινγκ, Κρολ, Κερ, Ουέστον, Ογιελέκε, Γουίτλ, Κινγκ,(46′ Μίλερ), Κέλερμαν(66′ Ασάντε), Καν(46′ Μάντεβιλ), Τσιμάνγκα

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News