ΠΟΛΟ: Προ των πυλών του Ολυμπιακού ο Τσίριτς
Προχώρησαν οι επαφές των «ερυθρολεύκων» με τον Αλεξάντερ Τσίριτς, που είχε αποκαλύψει το Sportday.gr από τις 21 Δεκεμβρίου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψη του 43χρονου προπονητή.
Στον δρόμο για την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Αλεξάντερ Τσίριτς. Ο γνωστός Σέρβος τεχνικός προχώρησε τις επαφές του με το σωματείο, για τις οποίες είχε γράψει το Sportday.gr από τις 21 Δεκεμβρίου και όλα δείχνουν ότι θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας.
Από τις πρώτες μέρες, που έγινε ξεκάθαρο ότι ο Χάρης Παυλίδης θα φύγει για την Κίνα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη έβαλε στην κορυφή της λίστας τον 43χρονο προπονητή και πρώην σπουδαίο πολίστα. Οι συζητήσεις εξελίχτηκαν θετικά και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψη του για τον πάγκο του πρωταθλητή Ευρώπης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τέλος ο Λιονέλ Μέσι από την Εθνική Αργεντινής: Το συγκλονιστικό αντίο
- Μανού Γκαρθία: Δώσ'μου τρία λεπτά να σου πω κάτι που θέλω!
- Καρφί Τσίπρα σε Μητσοτάκη για Κωνσταντέλια: «Είδαμε τι έπαθε...»
- Ο Παύλος Μαρινάκης για Φαλ: «Αν έχει τελέσει ποινικό αδίκημα, θα το κρίνει η δικαιοσύνη»
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Τι ισχύει για τον Ροντινέι
