FA CUP: Πρόκριση για Γουλβς με πρωταγωνιστή τον Ποντένσε (vid)

Η Γουλβς πήρε την πρόκριση επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στους «32» του FA Cup, με τον Ντανιέλ Ποντένσε να είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με δύο τέρματα και μία ασίστ.

Στην επόμενη φάση του FA Cup πέρασε η Γουλβς, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 3-0 με πρωταγωνιστή τον Ντανιέλ Ποντένσε που σκόραρε το πρώτο και το τρίτο τέρμα των «λύκων» και έφτιαξε το δεύτερο.

Το σκορ άνοιξε ο Πορτογάλος εξτρέμ με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 14′, ενώ το 2-0 έκανε ο Σεμέδο, μετά από πάσα του Ποντένσε. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ξανά ο 26χρονος στο 80′.

Στους «32» του θεσμού πέρασε και η Στόουκ, αφού επικράτησε με 2-0 της Λέιτον Όριεντ. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Τομ Ινς στο 43ό λεπτό, ενώ το τελικό 2-0 έκανε ο Κάμπελ στο 89′.

Την πρόκριση πανηγύρισε και η Γουέστ Χαμ, αφού πέρασε από το εμπόδιο της Λιντς με το γκολ του Λανζίνι στο 34′ να βάζει μπροστά τα σφυρία. Το τελικό 2-0 έκανε ο Μπόουεν στο 90+3′ για να στείλει την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες στους «32».

Η Νόριτς πήρε και αυτή το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στην Τσάρλτον. Βασικοί ξεκίνησαν το ματς ο Δημήτρης Γιαννούλης και Χρήστος Τζόλης, που όμως αντικαταστάθηκαν αμφότεροι με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Τελικά το γόργιο δεσμό έσπασε ο Ράσιτσα με γκολ στο 80′.

Στην επόμενη φάση πέρασε και η Λίβερπουλ που κέρδισε την Σριούσμπερι με ανατροπή με 4-1, ενώ με 3-1 κέρδισε και η Τότεναμ την Μόρκαμ.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News