EUROLEAGUE: Ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα Ολυμπιακός-Ζενίτ!
Η EuroLeague ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, κατόπιν σχετικού αιτήματος της ρωσικής ομάδας ένεκα των κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί στις τάξεις της.
Η ανεξέλεγκτη διασπορά του κορωνοϊού ανάμεσα στα μέλη της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης οδήγησαν την EuroLeague στην αναπόδραστη απόφαση αναβολής της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, για την 21η αγωνιστική, που ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη (13/01), στο ΣΕΦ.
Η ρωσική ομάδα κατέθεσε σχετικό αίτημα στη διοργανώτρια αρχή, καθότι αδυνατεί να συμπληρώσει οκτάδα ετοιμοπόλεμων παικτών, με το αίτημά της φυσικά να γίνεται δεκτό, όπως προβλέπεται στο πρωτόκολλο της διοργάνωσης.
Συνεπώς, η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα οριστεί εκ νέου σε ημερομηνία και ώρα που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
