ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Κάιρι Τόμας

Ο Κάιρι Τόμας μετακινήθηκε από την Μπιλμπάο στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως ανακοίνωσαν ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς και η ομάδα του «λαού».

Η Μακάμπι υπέγραψε συμβόλαιο με τον Κάιρι Τόμας, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (10/01) ο γνωστός ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς και στη συνέχεια η ίδια.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που το τελευταίο διάστημα παραπαίει, προσέθεσε έναν πολύτιμο κρίκο στο backcourt της, με τον 25χρονο Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ να ταιριάζει στα αγωνιστικά «θέλω» του Έλληνα προπονητή, όντας ο «νούμερο 1» στόχος για την ενίσχυση της περιφέρειας τις προηγούμενες μέρες.

Ο Τόμας είχε αγωνιστεί για μία τριετία στο NBA, από το 2018 έως το 2021, ως παίκτης των Ντιτρόιτ Πίστονς και Χιούστον Ρόκετς, με 4.1 πόντους και 1 ριμπάουντ μέσο όρο ανά 10.5 αγωνιστικά λεπτά σε 42 συμμετοχές.

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος τον βρήκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ως προσωρινό αντικαταστάτη του τραυματία Άντριου Γκάουντλοκ στην Μπιλμπάο. Στους δύο αγώνες της Liga Endesa που έλαβε μέρος είχε 12 πόντους μέσο όρο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News