ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ: Η πρώτη τοποθέτηση - «Ευγνώμων, έτοιμος να αγωνιστώ»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της δίκης ενώ συνεχίζει την προετοιμασία του για το Australian Open.
Με μια φωτογραφία από την προετοιμασία του για το Australian Open σε μια ανάρτηση στα social media ήρθε η πρώτη τοποθέτηση του Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την ολοκλήρωση της δίκης για την βίζα του.
«Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που ο δικαστής ανέτρεψε την ακύρωση της θεώρησής της βίζας μου. Παρά τα όσα έχουν συμβεί, θέλω να μείνω και να προσπαθήσω να αγωνιστώ. Παραμένω συγκεντρωμένος σε αυτό. Πέταξα εώς εδώ για να παίξω σε ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά και να βρεθώ μπροστά σε καταπληκτικούς οπαδούς. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους όσοι σταθήκατε στο πλευρό μου σε όλο αυτό και με ενθαρρύνατε να παραμείνω δυνατός».
I’m pleased and grateful that the Judge overturned my visa cancellation. Despite all that has happened,I want to stay and try to compete @AustralianOpen
I remain focused on that. I flew here to play at one of the most important events we have in front of the amazing fans. ? pic.twitter.com/iJVbMfQ037— Novak Djokovic (@DjokerNole) January 10, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Πώς θα κινηθεί μεταγραφικά μετά τη φυγή του Όσμαν - Θα ρίξει τρελά λεφτά για πόιντ γκαρντ
- Διαιτησία: Αυτή είναι η πρόταση Λανουά για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι
- «Μου σκότωσαν το παιδί μου»: Συγκλονίζει ο πατέρας της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ που πέθανε σε τροχαίο
- ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχουν λόγια όταν φεύγει ένα παιδί»
- Μουντιάλ 2026: Πόσα λεπτά αγωνίστηκαν οι «Έλληνες» της Super League - Ποιος ποδοσφαιριστής είχε το μεγαλύτερο χρόνο
