ΑΧΜΕΤ ΤΣΑΛΙΚ: Νεκρός σε τροχαίο ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Κόνιασπορ
Θλίψη στην Τουρκία και στο τούρκικο ποδόσφαιρο με τον χαμό του Τούρκου ποδοσφαιριστή Αχμέτ Τσαλίκ, σε ηλικία μόλις 27 χρονών.
Σοκ στην Κόνιασπορ και στην Τουρκία με τον Θάνατο του Αχμέτ Τσαλίκ. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, σήμερα, γύρω στις 9 το πρωί.
Όσοι ήταν μάρτυρες στο συμβάν κάλεσαν αμέσως τις πρώτες βοήθειες, οι οποίες όταν έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος, διαπίστωσαν πως ο Αχμέτ Τσαλίκ, ο οποίος βρισκόταν μόνος του στο όχημα, ήταν νεκρός.
Ο 27χρονος ήταν διεθνής με την εθνική Τουρκίας, τη φανέλα της οποίας είχε φορέσει 8 φορές, ενώ ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το 2011, όταν είχε φορέσει τη φανέλα της Γκεντσλερμπιρλιγκί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
