DIARIO DE CADIZ: «Υποψήφιος για την Κάντιθ ο Μανόλο Χιμένεθ»
Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Κάντιθ
Η Κάντιθ ψάχνει προπονητή και μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και πρωταθλητής Ελλάδας το 2018, Μανόλο Χιμένεθ.
Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «diariodecadiz.es», ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός είναι στους βασικούς υποψηφίους μαζί με τον Σέρχιο Γκονζάλες και τον Χοσέ Λουίς Μαρτί.
Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:
«Η Κάντιθ ψάχνει προπονητή ενώ μεταξύ των Ισπανών που είναι ελεύθεροι είναι κάποιοι απρόσιτοι όπως ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Κίκε Σετιέν και άλλοι με περισσότερες πιθανότητες όπως ο Σέρχιο Γκονζάλες, ο Χοσέ Λουίς Μαρτί και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από τον Ιούνιο του 2021, όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
