ΟΠΕΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ: Στο Νο 4 ο Τσιτσιπάς, στο Νο 5 η Σάκκαρη - μέσα και ο Τζόκοβιτς!

Εντός ΤΟP-5 στα seedings του όπεν της Αυστραλίας ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, ενώ οι διοργανωτές έδωσαν στον Νόβακ Τζόκοβιτς το Νο 1, αν και ακόμα δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του.

Για πρώτη φορά στην ιστορία ενός γκραν σλαμ τουρνουά, δύο Έλληνες τενίστες βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα στα seedings (αξιολόγηση)! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε από τους διοργανωτές του όπεν της Αυστραλίας στο Νο 4 του ταμπλό, πίσω από τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ και η Μαρία Σάκκαρη στο Νο 5, ακολουθώντας τις Άσλεϊ Μπάρτι, Αρίνα Σαμπαλένκα, Γκαμπρίνιε Μουγκουρούθα και Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Στην περίπτωση του Τσιτσιπά εκκρεμεί βέβαια, η κατάληξη της υπόθεσης του Νόβακ Τζόκοβιτς, η συμμετοχή του οποίου δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, καθώς είναι σε εξέλιξη η θεώρηση της βίζας του από τις Αρχές.

 Η κλήρωση θα γίνει στις 13 Ιανουαρίου.

Εκτός Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου

Άλλη ελληνική συμμετοχή δεν θα υπάρχει στο κυρίως ταμπλό, αφού η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε στα προκριματικά από τη Βουλγάρα Βικτορία Τόμοβα με 2-6, 6-4, 1-6 και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου από την Αμερικανίδα Έιζια Μοχάμεντ με 6-3, 6-2.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News