ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ: «Πολύ καλύτερος στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός»
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τον προσεχή αντίπαλο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι «πράσινοι» εντός έδρας είναι πολύ καλύτερη ομάδα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην άμυνα ζώνης της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.
Συγκεκριμένα είπε:
«Γυρίζουμε στη δράση και αυτό είναι καλό. Σίγουρα, η υγεία είναι το πρώτο πράγμα. Εμείς κάναμε καλή προπόνηση. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι πολύ καλύτερη στα εντός έδρας παιχνίδια… είναι ανταγωνιστική. Επιθετικά έχουν διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού.
Ποστάρουν τον Παπαπέτρου ή τον Κασελάκη, παίζουν pick-n-rolls ή off-screen για τον Νέντοβιτς και τον Μέικον, γενικά ψάχνουν τον Παπαγιάννη γύρω από το ζωγραφιστό και τρέχουν καλύτερα. Άλλαξαν στρατηγική πρόσφατα στην άμυνα και παίζουν με πολλές ζώνες. Το λύσαμε καλά αυτό το θέμα στο πρώτο παιχνίδι, οπότε ανυπομονούμε να πάμε και να αγωνιστούμε ξανά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο αποφασισμένος Κάρμο και η επικοινωνία με τον Μεντιλίμπαρ
- Παναθηναϊκός: Αφίξεις στην Ολλανδία με Ράστοντερ, Ντε Φράι
- Γερμανία-Παραγουάη 3-4 πεν.: Μέγα σοκ για τους Γερμανούς, πέρασε στους «16» η ψυχωμένη Παραγουάη
- Καιρός: Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο και 37άρια – Πού θα βρέξει το απόγευμα
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Γαλλία - Σουηδία και τα υπόλοιπα ματς του Μουντιάλ 2026
