ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Χωρίς Τόμας απέναντι στον Παναθηναϊκό

Δίχως το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Κάιρι Τόμας, αναμένεται να παραταχθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (14/01, 21:00), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague.

O νέος παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Κάιρι Τόμας, αναμένεται αύριο (12/01) να πατήσει για πρώτη φορά επί ισραηλινού εδάφους προκειμένου να ενσωματωθεί στο δυναμικό της «ομάδας του λαού».

Εντούτοις, επειδή προέρχεται από το εξωτερικό, θα χρειαστεί να μπει σε καθεστώς απομόνωσης για επτά ημέρες, κατά τα προβλεπόμενα, με συνέπεια να μην είναι άμεσα διαθέσιμος για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ως εκ τούτου, δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή της Μακάμπι στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague (14/01, 21:00).

Υπενθυμίζεται πως στο «στρατόπεδο» της Μακάμπι έχουν εντοπιστεί απανωτά κρούσματα Covid-19, ωστόσο το ματς θα διεξαχθεί κανονικά εάν δεν υπάρξει ανίχνευση νέου κρούσματος σε παίκτη, καθώς με τα τωρινά δεδομένα η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου συμπληρώνει τον απαραίτητο αριθμό των 8 ετοιμοπόλεμων παικτών που ορίζει το πρωτόκολλο της διοργάνωσης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News