ΑΕΚ: Στα γραφεία ο Μελισσανίδης
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε μεταγραφική σύσκεψη στα γραφεία με τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου
Η ΑΕΚ δουλεύει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στη λίστα και χθες έγινε σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ, παρούσια του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης συζήτησε για όλα τα θέματα μαζί με τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου για τα μεταγραφικά δεδομένα. Η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού χαφ και χθες έπεσαν όλα τα ονόματα στα τραπέζι.που βρίσκονται στη λίστα και χθες έγινε σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ, παρούσια του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Εκτός από την περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα που παραμένει ψηλά στη λίστα, η ΑΕΚ τσεκάρει και άλλους δύο παίκτες, με τα όνοματά τους να μην έχουν διαρρεύσει.
Μετά τη χθεσινή σύσκεψη είναι ξεκάθαρο ότι η Ενωση θα προχωρήσει σε μεταγραφή στη θέση που «καίγεται» και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο εκλεκτός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ολυμπιακός: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Καραϊσκάκης»
- Γιάννης Χλωρός: Ο ομογενής επιθετικός του Αιγάλεω που... ξέρανε τον Παναθηναϊκό
