ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Η Σπαλ άρχισε επαφές με τον Μπρινιόλι»
Η ιταλική ομάδα φέρεται να έχει προσεγγίσει τον γκολίπερ του Τριφυλλιού, αλλά εκείνος δεν γυρίζει στη Serie B.
Ξαφνικά, από την Ιταλία προέκυψε ενδιαφέρον για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι!
Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, έγραψε ότι η Σπαλ άρχισε επαφές με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και προσπαθεί να τον αποκτήσει άμεσα!
Η Σπαλ συμμετέχει στη Serie B, μία κατηγορία στην οποία ο Μπρινιόλι έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη και πέρυσι πανηγύρισε τον άνοδο με την Έμπολι.
Ωστόσο, η πληροφορία του Ντι Μάρτζιο πάσχει σε δύο σημεία…
Το πρώτο αφορά τον ποδοσφαιριστή! Ο Μπρινιόλι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο ίδιο επίπεδο και έχει ως στόχο να παίξει στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό, αλλά και να διεκδικήσει τίτλους!
Το δεύτερο αφορά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Ο Σέρβος προπονητής δεν σκοπεύει να δώσει έγκριση για την παραχώρηση του βασικού γκολκίπερ του, τον οποίο έφερε στο Κορωπί μόλις τον προηγούμενο Μάιο.
Οπότε, λογικό η Σπαλ να τσεκάρει έναν εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στη Serie B, αλλά δεν θα τύχει ανταπόκρισης.
Πρακτικά, το Τριφύλλι για να συναινούσε στην πώληση του Μπρινιόλι, θα έπρεπε να δεχτεί μία εξωπραγματική πρόταση…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χόρχε Σάντσες
