KΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: «Δεν ήρθα στην Γιουνάιτεντ για να βρισκόμαστε στην έβδομη θέση»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστηρίζοντας πως δεν δέχεται να βρίσκεται η ομάδα του στην έβδομη θέση της Premier League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε δηλώσεις στο Sky Sports και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστηρίζοντας, πως δεν επέστρεψε στον σύλλογο για να διεκδικεί την έβδομη θέση στην Premier League.

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε ο Πορτογάλος στην επιστροφή του στους κόκκινους διαβόλους, αφού η Γιουνάιτεντ παραπαίει και δεν μπορεί να βρει σταθερότητα στο παιχνίδι της. Ο 36χρονος έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και να κατακτά τίτλους, κάτι που φαίνεται και από τα νούμερά του, αφού σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 14 γκολ.

Έτσι ο Ρονάλντο δείχνει δυσαρεστημένος, κάτι που δεν παρέλειψε να τονίσει και στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν δέχομαι κάτι λιγότερο από το να βρισκόμαστε στις πρώτες τρεις θέσεις του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι για να δημιουργήσεις καλά πράγματα, κάποιες φορές θα πρέπει να καταστρέψεις μερικά. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να είναι στο επίπεδο που θέλουν οι οπαδοί της και το αξίζουν.

Είμαστε ικανοί να αλλάξουμε τα πράγματα. Ξέρω τον τρόπο, αλλά δεν πρόκειται να το αναφέρω, γιατί δεν είναι ηθικό να το κάνω. Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Η Γιουνάιτεντ αξίζει να είναι ψηλά, οπότε πρέπει να το αλλάξουμε. Δεν θέλω να είμαι στην έκτη, στην έβδομη ή στην πέμπτη θέση. Είμαι εδώ για να κερδίζω.

Πιστεύω ότι μπορούμε αλλά δεν είμαστε ακόμα στο καλύτερο μας επίπεδο. Έχουμε πολύ δρόμο για να βελτιωθούμε και αν αλλάξουμε νοοτροπία, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα.

Ο Ραλφ Ράνγκινγκ από τότε που έφτασε πριν από πέντε εβδομάδες, άλλαξε πολλά πράγματα, αλλά χρειάζεται χρόνο για να μεταδώσει τις ιδέες του. Πιστεύω ότι θα κάνει καλή δουλειά. Ξέρουμε ότι δεν παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε παιχνίδια μπροστά μας για να βελτιωθούμε.

Από τότε που ήρθε, πιστεύω ότι σε κάποια σημεία είμαστε καλύτεροι, αλλά θέλει χρόνο. Δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξεις τη νοοτροπία των παικτών και τον τρόπο παιχνιδιού τους, την κουλτούρα και το σύστημα».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News