ΣΑΛΟΝΙΚ: Επιασαν λάθος άνθρωπο για τη δολοφονία του μαφιόζου

Ο «Οσια» που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα με το ψευδώνυμο «Ιωακείμ Καρσλίεφ» (ΣΣ αυτά τα στοιχεία αποδίδονται και στον Γεωργιανό που συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη) ήταν επί σειρά ετών ο αρχηγός της μαφίας της «Ορεσόφσκαγια» με έδρα την Μόσχα η οποία έχει συνδεθεί με τουλάχιστον 50 -60 δολοφονίες.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο 58χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη πριν από δύο μέρες στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν ο δολοφόνος του Σαλόνικ και της καλλονής συντρόφου του, μις Ρωσία Σβετλάνα Κόττοβα το 1997.

Όπως ανάφερε το ρεπορτάζ σύμφωνα με αναφορές δικαστικών αρχών αλλά και εκατοντάδων διεθνών ΜΜΕ ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Αλεξάντερ Σαλόνικ ήταν ο γνωστός Ρώσος κακοποιός Σεργκει Μπουτόριν  –γνωστός με το ψευδώνυμο «Οσια»- που είναι κλεισμένος από το 2010 στις ρωσικές φυλακές , καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη για περίπου 30 φόνους.

Κι ανάμεσα σε αυτούς για ηθική αυτουργία στη δολοφονία Σαλόνικ που φέρεται να ομολόγησε στο ρωσικό δικαστήριο με φυσικό αυτουργό έναν πρώην συνεργάτη του, που ήταν μάρτυρας κατηγορίας στην ίδια δίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News