ΑΡΗΣ: Οριστικά χωρίς Ιτούρμπε, επιλογή ανάγκης στην επίθεση

ΑΡΗΣ: Ο Παραγουανός Χουάν Ιτούρμπε έμεινε εκτός προγράμματος για μία ακόμα μέρα, ενώ ο Άκης Μάντζιος πονοκεφαλιάζει για τη θέση του σέντε φορ

Η πρωινή προπόνηση του Άρη επιβεβαίωσε οριστικά την απουσία του Χουάν Ιτούρμπε από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, καθώς ο Παραγουανός συνέχισε με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Πάντως ο προπονητής του Άρη πονοκεφαλιάζει περισσότερο για την κορυφή της επίθεσης, καθώς στις θέσεις των εξτρέμ επιστρέφουν και οι Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία.

Η απουσία του Καμαρά είναι δεδομένη λόγω Κόπα Άφρικα. Ο Κριστιάν Λόπεθ έχει ελπίδες να μπει στην αποστολή καθώς συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της προπόνησης, δύσκολα όμως θα μπει στο αρχικό σχήμα. Ο Μάνος πολύ δύσκολα θα είναι μέσα και ουσιαστικά μένει ο Μαντσίνι για την κορυφή, εκτός κι αν παίξει σαν ψευτοεννιάρι ο Μπερτόγλιο και πίσω του ο Εντιαγέ με τους Λούκας και Τζέγκο σε ένα πειραματικό σχήμα.

Η πρωινή προπόνηση 

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» με ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και στατικές φάσεις. 

Μετά την ολοκλήρωση της αυριανής προπόνησης (14/1) η τεχνική ηγεσία του Άρη θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα του Σαββάτου στο «Γ. Καμάρας». Η αποστολή θα πετάξει το απόγευμα για την Αθήνα.

Σε αναμονή για τα τεστ

Καθοριστικό ρόλο για τον καταρτισμό της αποστολής θα παίξουν και τα δύο τελευταία τεστ για τον Covid-19, σύμφωνα με το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο. Ο Άρης έχει ένα κρούσμα της δεδομένη χρονική στιγμή και περιμένει τα αποτελέσματα από το πρώτο τεστ, ενώ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί αύριο και στο τελευταίο τεστ.  

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News