ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Φυσικοθεραπευτής κλωτσά 10χρονο παιδί ΑμεΑ στο κεφάλι
ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Σοκαριστική βιαιότητα από 27χρονο φυσικοθεραπευτή σε 10χρονο παιδί ΑμεΑ στο κεφάλι
Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο χρόνια, τα ίχνη του 27χρονου χάθηκαν, δεν έγινε καταγγελία, ωστόσο ο φυσικοθεραπευτής εμφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 2021 να εργάζεται κανονικά σε δύο νέα κέντρα παιδιών με αυτισμό.
Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το Mega, φαίνεται ο 27χρονος, ο οποίος να σημειωθεί πως παραμένει ατιμώρητος δύο χρόνια, πιάνει από τους ώμους τον 10χρονο, κάτι του λέει και τον ξαπλώνει με τη βία στο πάτωμα. Το παιδί κάθεται παγωμένο και γυρτό στη θέση που του έχει υποδείξει. Με το δεξί πόδι ο φυσικοθεραπευτής παραμερίζει ένα όργανο γυμναστικής στο πάτωμα. Και τότε ρίχνει κλωτσιά στο πρόσωπο του 10χρονου παιδιού.
Το χτύπημα έρχεται εντελώς αιφνιδιαστικά, στο αγόρι, που κάθεται ήσυχα στο πάτωμα. Ο φυσικοθεραπευτής τον ξαπλώνει μπρούμυτα, στέκεται από πάνω του και τον ακινητοποιεί. Το παιδί μάταια προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του. Του κρατά το κεφάλι με δύναμη και στη συνέχεια τον ξανασπρώχνει με φόρα μέχρι ο 10χρονος να συρθεί στο πάτωμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τελικά αντικαταστάθηκε ο Κωστούλας;
- Παναθηναϊκός Aktor: Με καρδιά και… μαγκιά!
- Aρης: Γιορτάζει 112 χρόνια ζωής! «112 χρόνια πίστης κι αφοσίωσης»
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Πού θα έχουμε έντονα φαινόμενα (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το ΠΑΟΚ - Μύκονος, το Πανιώνιος - ΑΕΚ και το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα
