ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ρήξη χιαστού ο Μάρκο Μαρκόφσκι
Η Καλαμάτα έκανε γνωστό ότι ο Μάρκο Μαρκόφσκι υπέστη ρήξη χιαστού στον αγώνα με τον Ηρόδοτο για το πρωτάθλημα της Super League 2.
Mεγάλο πλήγμα για την Καλαμάτα η οποία επιβεβαίωσε σήμερα (13/1) ότι ο σέντερ φορ Μάρκο Μαρκόφσκι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.
Ο 35χρονος Σέρβος φορ ο οποίος πρωτοήρθε στην Ελλάδα το 2008 για λογαριασμό της Καλλιθέας κι έχει αγωνιστεί σε άλλες επτά ελληνικές ομάδες, έπαθε τη ζημιά στον αγώνα της Τετάρτης (12/1) με τον Ηρόδοτο.
Η ανακοίνωση της Καλαμάτας για Μαρκόφσκι
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Μάρκο Μαρκόφσκι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον Ηρόδοτο. Τις επόμενες ημέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Η ομάδα μας του εύχεται περαστικά, ταχεία ανάρρωση και θα είμαστε κοντά του σε ότι χρειαστεί.
Μάρκο είσαι παλικάρι, είσαι ένας από εμάς!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Γιουσούφ Γιαζίτσι
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Θα τα λύσουμε όλα»!
- Παναθηναϊκός AKTOR: Ξέσπασε ο Χέις - Ντέιβις
- ΠΑΟΚ Παρασκήνιο: Ο Μύθου καλύτερος του Τζίμα – Ισπανοί ατζέντηδες στα πόδια του
- Περιστέρι: Έστελναν με τις πάνες τα παιδιά τους 8 και 9 ετών στο σχολείο - Nέα συγκλονιστική αποκάλυψη
