ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: «Ελεύθερος» ο Ριμπερί
Το συμβόλαιο του Γάλλου άσου λήγει αύριο (30/6) και σύμφωνα με τους Ιταλούς δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης από τους «βιόλα».
Η ομάδα της Φλωρεντίας συμφωνήσει με τον Βιτσέντζο Ιταλιάνο και μόλις ολοκληρώσει και τυπικά τη συνεργασία του με την Σπέτσια, θα ανακοινωθεί
Ο νέος προπονητής της Φιορεντίνα, που όπως δείχνουν θα είναι ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο, δεν φαίνεται να έχει στα πλάνα του τον πρώην παίκτη της Μπάγερν Μονάχου. Όπως αναφέρει το Sky Sport Italia, ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Serie A και θα αναζητήσει ομάδα, ως ελεύθερη μεταγραφή.
Ωστόσο, επειδή… πολλά έχουν δει τα μάτια μας φέτος, δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή, αν “στραβώσει” κάτι με τον Ιταλιάνο.
O Φρανκ Ριμπερί με τη σπουδαία καριέρα στους Βαυαρούς και στους “τρικολόρ”, κατά την περσινή σεζόν έπαιξε σε 30 αγώνες και σημείωσε 2 γκολ και 7 ασίστ, πραγματοποιώντας και μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις.
