ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Μπάρτι και Κύργιος στο Τόκιο
Μπάρτι και Κύργιος θα λάβουν τελικά μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Η επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Ασλεϊ Μπάρτι και ο Ελληνοαυστραλός, Νικ Κύργιος, θα εκπροσωπήσουν -μεταξύ άλλων- την «χώρα των καγκουρό», στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα φιλοξενηθούν στο Τόκιο από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου.
«Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι πάντα ένα όνειρο όταν είσαι νεότερος. Ανυπομονώ να βρεθώ εκεί», δήλωσε η 25χρονη Αυστραλή τενίστρια, η οποία προσανατολίζεται ν΄ αγωνισθεί τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό.
Στους άνδρες, η Αυστραλία θα έχει ως επικεφαλής στην ομάδα τένις τον Αλεξ Ντε Μινόρ (Νο 15 στον κόσμο), αλλά θα χρειασθεί και την εμπειρία του Κύργιου (Νο 60).
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
