ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η ενδεκάδα που «έδειξε» ο Μαρτίνς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα πλάνα που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς για το αποψινό ματς στη Λεωφόρο

Ντέρμπι «αιωνίων» έχουμε απόψε στη Λεωφόρο, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Πειραιά το Σάββατο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής, με μια προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Συγκεκριμένη αποστολή για το παιχνίδι δεν ανακοινώθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς να συμπεριλαμβάνει όλους τους διαθέσιμους παίκτες σε αυτήν.

Μοναδική απουσία για τον Πορτογάλο τεχνικό, εκτός των παικτών που είναι στο Κόπο Άφρικα, είναι ο τραυματίας Ανδρέας Μπουχαλάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πλάνο με Βαλμπουενά στην ενδεκάδα

Δεν είναι και πολλές οι λύσεις που έχει ο τεχνικός του Ολυμπιακού εξαιτίας των πολλών απουσιών στο Κόπο Άφρικα. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής από τη στιγμή που λείπει και ο Μπουχαλάκης. 

Για αυτό και Μαρτίνς έχει σκεφτεί την αλλαγή διάταξης της ομάδας του και από το κλασσικό 4-3-3 να πάει στη Λεωφόρο με 4-2-3-1.

Σύστημα στο οποίο ο Ματιέ Βαλμπουενά θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα της ομάδας του Πειραιά.

Μια πιθανή ενδεκάδα σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Πορτογάλος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση, είναι με τον Βατσλίκ στο τέρμα, αριστερά τον Ρέαμπτσιουκ (αν και να σημειωθεί πως στην τελευταία προπόνηση διαμαρτυρήθηκε για κάποιες ενοχλήσεις), δεξιά Λαλά και στόπερ τους Σωκράτη, Μπα. Με τον Σωκράτη να κάνει ένα τελευταίο τσεκ πριν το ματς, καθώς προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό.

Δυάδα στο κέντρο τους Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και μπροστά τους τον Βαλμπουενά. Εξτρέμ ο Ρόνι Λόπες φαίνεται πως επιστρέφει με τον Μασούρα στην άλλη πλευρά και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Σενάριο και με τρεις αμυντικούς

Παράλληλα υπάρχει και το σενάριο με τρεις αμυντικούς στην αμυντική γραμμή, κάτι το οποίο αλλάζει όλο το παραπάνω πλάνο.

Σε περίπτωση που παίξει με τρεις αμυντικούς θα είναι και ο Μανωλάς στην άμυνα και δεν θα είναι στη βασική ενδεκάδα ο Βαλμπουενά μέσα, κάτι το οποίο είχε δοκιμάσει σε προηγούμενες προπονήσεις ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News