BCL: Αύξηση κρουσμάτων στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ
Επτά κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ, γεγονός που ίσως οδηγήσει σε αναβολή του ματς με την Προμετέι
Συνεχίζεται η διασπορά του κορωνοϊού στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ, με την ομάδα να μετρά επτά κρούσματα και την αναμέτρηση με την Προμετέι (18/1) για το BCL να οδηγείται σε αναβολή.
Η ομάδα του Ισραήλ έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που βρέθηκαν θετικοί. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ρετίν Ομπασοχάν, Τζον Εγκμπούνου, Σουλεϊμάν Μπραϊμό, Τζέιλεν Άνταμς, Ιτάι Σεγκέβ, Άνταμ Άριελ και Αμίτ Γκέρσον.
Θυμίζουμε πως στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, η Χαποέλ είχε επικρατήσει με 95-70 την Προμετέι Καμιάνσκε, κάνοντας το 1-0 στην μεταξύ τους σειρά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια και το Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν
