SUPER LEAGUE 2 ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: Δεν «πέφτει» από την κορυφή η Βέροια

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις και η βαθμολογία του Βορείου Ομίλου της Super League 2

Η Βέροια ήταν η μεγάλη νικήτρια της 14ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, καθώς «διέλυσε» με 4-1τον Πιερικό και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στα υπόλοιπα ματς, ο Θεσπρωτός έκανες την ανατροπή  κόντρα στον Πανσερραϊκό, ενώ Απόλλωνας και Αλμωπός μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Αναλυτικά τα ματς

Βέροια – Πιερικός 4-1

Η Βέροια ήταν από την αρχή το «αφεντικό» της αναμέτρησης και πήρε μία εύκολη νίκη επί του Πιερικού. Ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, η ομάδα του Δερμιτζάκη δεν… ανησυχούσε ιδιαίτερα για το σημερινό ματς. Το σκορ άνοιξε ο Μούργος με ωραία εκτέλεση φάουλ στο 8′, ενώ μισή ώρα αργότερα ο Πασάς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Γιακουμάκης έστειλε την Βέροια στα αποδυτήρια με σκορ 3-0, με τον Πασά να «τελειώνει» το ματς στο 58′ κάνοντας το 4-0. Ο πιερικός, κατάφερε μόνο να μειώσει σε 4-1 χάρη στο τέρμα του Κανούλα στο 80′.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Μπλέτσας, Οικονόμου, Πασάς, Μούργος, Φοφανά (59′ Κούατενγκ), Γιακουμάκης.

Πιερικός (Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης, Ζούρκος, Παντελιάδης (46′ Φωκαΐδης), Χαρτσιάς, Εμπουσί, Σουντάρ (46′ Τόσκας), Καρανάτσιος (46′ Γιαλαμίδης), Χαντζάρας, Παπαδόπουλος, Ίτσιος.

 

Απόλλων Λάρισας – Αλμωπός Αριδαίας 1-1

«Ανάσα» αποτέλεσε η ισοπαλία αυτή για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και κινδυνεύει αρκετά. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 23′ με σουτ του Χατζή, ωστόσο ο Αλμωπός κατάφερε να αντιδράσει και λίγο πριν το ημίχρονο, ο Πρίκας έκανε το 1-1.

Το δεύτερο μισό του αγώνα, δεν είχε κάποια ιδιαίτερη σιτγμή, με τις ομάδες να δυσκολεύονται να βγάλουν κάποια τελική και ως εκ τούτου, να μοιράζονται από ένα βαθμό η κάθε μία.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Γιαννίτσης, Βίγια, Λίταινας, Καλούσης, Σκούπρας, Μπαλογιάννης, Χατζής, Νούσιος, Τιμπουέ, Λεμάνγκρ.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Γιαλαμούδης, Κολλαράς, Τριανταφυλλάκης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι, Καράμπελας, Πρίκας, Γιουκούδης, Ρόβας.

 

Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός 2-2

Αν και ο Πανσερραϊκός βρέθηκε να προηγείται για αρκετά μεγάλο διάστημα, ο Θεσπρωτός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με τις ομάδες να παίρνουν έναν βαθμό έκαστη. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Κανίς στο 17΄, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 45′, με την ομάδα του να πηγαίνει στα αποδυτήρια με σκορ 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, πάτησαν καλύτερα στο δεύτερ μισό, με τον Κωσταντίνου να μειώνει σε 2- με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 56′. Το τελικό 2-2 έκανε ο Σαραντίδης στο 76΄, με τον Πανσερραϊκό να μην μπορεί να αντιδράσει.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Κατσικάς, Κασμερίδης, Δημητρίου, Ζέρης, Φουάσης, Κρητικός, Έππας, Κόντσι, Ανάκογλου, Κανίς, Μέσσι.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Γώγος, Ζιώγας, Ντι Αλέσσιο, Στεργίου (46′ Λύγκας), Γεωργούσης, Κωνσταντίνου, Βαταμίδης (46′ Βασιλάκης), Σαραντίδης, Διγκόζης, Ρομέρο.

 

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο 15/1

Ολυμπιακός Β – Καβάλα 2-2

Ηρακλή – Ξάνθη ΑΝΑΒΟΛΗ

Κυριακή 16/1

Απόλλων Λάρισας – Αλμωπός 1-1

Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός 2-2

Βέροια – Πιερικός 4-1

ΑΕΛ – Νίκη Βόλου 17:00

Απόλλων Πόντου – Αναγέννηση Καρδίτσας ΑΝΑΒΟΛΗ

Τρίκαλα – Ολυμπιακός Βόλου ΑΝΑΒΟΛΗ

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News