AUSTRALIAN OPEN: Άνετα στο 2ο γύρο Ζβέρεφ και Μπαντόσα
Οι δύο παίκτες με υψηλό seeding που κλήθηκαν να παίξουν αργά το βράδι ώρα Μελβούρνης στον 1ο γύρο του Australian open, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και η Πάουλα Μπαντόσα, προκρίθηκαν χωρίς απώλεια σετ.
Οι δύο παίκτες με υψηλό seeding που κλήθηκαν να παίξουν αργά το βράδι ώρα Μελβούρνης στην Rod Laver Arena και στην Margaret Court Arena, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο 3) και η Πάουλα Μπαντόσα (Νο 8), εκτέλεσαν στο ακέραιο το καθήκον τους.
Ο Ζβέρεφ δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον επίσης Γερμανό, πρωτάρη στο Australian Open, Ντανιέλ Αλτμάιερ και χρειάστηκε να παίξει δύο τάι-μπρέικ πριν κερδίσει με 7-6(3), 6-1, 7-6(1).
Η Μπαντόσα επικράτησε πολύ πιο εύκολα της Αυστραλής Άιλα Τομλιάνοβιτς με 6-4, 6-0 σε 1 ώρα και 22 λεπτά.
Brilliant Badosa ??✨
The #SydneyTennis champion cruises into the second round of the #AusOpen.#AO2022 pic.twitter.com/6TcVdzN3L9
— #AusOpen (@AustralianOpen) January 17, 2022
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: AUSTRALIAN OPEN (1Η ΜΕΡΑ): Νοκ-άουτ η νικήτρια του 2020 Σοφία Κένιν – Έλαμψε ο Κόρντα
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: AUSTRALIAN OPEN: Μίκαελ Ίμερ – Στέφανος Τσιτσιπάς – Η ώρα, το κανάλι
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ – ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΑΡΙΑ 2-0: Απέκλεισε την Μαρία κερδίζοντας τον… κακό της εαυτό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
