EUROCUP: Αναβλήθηκε το Βίρτους Μπολόνια-Μπούρσασπορ
Το EuroCup ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα Βίρτους Μπολόνια – Μπούρσασπορ ένεκα των κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στις τάξεις της τουρκικής ομάδας.
Το EuroCup ανακοίνωσε τη Δευτέρα (17/01) την αναβολή του αγώνα Βίρτους Μπολόνια – Μπούρσασπορ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Ο λόγος της αναβολής δεν είναι άλλος από τα απανωτά κρούσματα Covid-19 που εντοπίστηκαν στις τάξεις της τουρκικής ομάδας ύστερα από τους τελευταίους διαγνωστικούς ελέγχους.
Ως εκ τούτου, η Μπούρσασπορ δεν δύναται να παρατάξει οκτώ ετοιμοπόλεμους παίκτες, γεγονός που επέφερε και την αναβολή, κατά τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της διοργάνωσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
