ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Προς... παραμονή ο Παπαπέτρου!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δείχνει να πείθει τον Ιωάννη Παπαπέτρου για να παραμείνει στα πράσινα.

Πριν από λίγες εβδομάδες, το μέγα φαβορί για αποχώρηση ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου ενώ ο Ντίνος Μήτογλου ήταν το αουτσάιντερ για να αφήσει τα πράσινα. Τουλάχιστον οι ενδείξεις αυτό έδειχναν. Πλέον όλα οδηγούν προς την απόλυτη ανατροπή. Ο Ντίνος Μήτογλου έγινε κάτοικος Μιλάνο και ο «Πάπι» έχει πολλές πιθανότητες για να συνεχίσει στο ΟΑΚΑ.

Από τη στιγμή που ανέβαλε ο Δημήτρης Πρίφτης και σε συνεργασία με την διοίκηση είχαν ένα «καυτό» ζήτημα στο μυαλό τους. Να πείσουν τον Ιωάννη Παπαπέτρου πως το ρόστερ που θα «χτιστεί» θα είναι καλύτερο από πέρυσι και κυρίως ο ρόλος του θα τον βοηθήσει ώστε να βελτιωθεί. Εν ολίγοις όλα θα περιστρέφονται γύρω από εκείνον ούτως ώστε να εξελιχθεί περισσότερο στη θέση «3» και στο μέλλον, αν θελήσει να κυνηγήσει το όνειρο του ΝΒΑ.

Η επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν καθημερινή, η οικονομική πρόταση σούπερ καθώς αγγίζει το 1εκ., αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου αρχίζει να πείθεται πως στη παρούσα φάση η καλύτερη επιλογή είναι να παραμείνει στο ΟΑΚΑ. Ταυτόχρονα το όποιο ενδιαφέρον από το εξωτερικό (Ρεάλ, Εφές, Αρμάνι) δείχνει να έχει ατονήσει.

Φυσικά ακόμα δεν έχει κλείσει η υπόθεση. Λίαν συντόμως αναμένεται και η απάντηση του παίκτη. Δηλαδή εντός των προσεχών ημέρων ή ακόμα και ωρών. Μεγάλο ρόλο στην υπόθεση έχει παίξει ο Δημήτρης Πρίφτης. Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News